Een boek/booklet van A tot Z!

 

Het traject om te komen van een idee tot een professioneel boek is uitvoerig en specialistisch. OmniScript heeft ruime ervaring met dit proces, wat tot nog heeft geleid tot een 100%-score en idem tevredenheid bij de opdrachtgever. Tijdens het volledige traject vindt er voortdurend afstemming plaats met de opdrachtgever.

 

Allereerst bepalen we de thematiek van een boek. Dit thema weerspiegelt op treffende wijze waarin jouw organisatie als ‘thought leader’ naar voren treedt. Op basis daarvan komt een globale inhoudsopgave tot stand.  

 

De opdrachtgever is nauw betrokken bij de schrijffase. De eerste versie van ieder artikel of interview wordt pas na goedkeuring fijngeslepen. Bij interviews vindt er uiteraard 'hoor en wederhoor' plaats met de geïnterviewde.

 

Nadat alle akkoorden zijn verkregen op de teksten, gaan we de opmaakfase in. Dit besteedt OmniScript uit aan vertrouwde professionals. Door de opmaak in combinatie met fotografie, illustraties of stockafbeeldingen, krijgt het boek voor het eerst een gezicht.

 

Na de correctiefase in de opmaak, gaat het geheel na een definitief akkoord van de opdrachtgever, naar de drukker. Daarna is het eindresultaat klaar voor de eigen marketingdoeleinden, of voor de verkoop.

 

Kijk onder het kopje portfolio naar voorbeelden uit de praktijk van OmniScript.

 

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met mij.